Over ons

Galingas NL

We zijn geen pioniers op dit gebied. Al In 2006 besloten we om van onze hobby ons werk te maken. In Vilnius – Litouwen werd de eerste vestiging van Galingas geopend. Galingas biedt kwalitatief hoogwaardige chiptuning die voor iedere klant betaalbaar is. Elke dag streven we samen met onze klanten naar perfectie.

Door toenemende behoefte van onze klanten, hebben we begin 2017 een vestiging in Nederland geopend.

ECU

(Engine Controlling Unit) – ECU is een elektronische regeleenheid die een moderne verbarandingsmotor bestuurt om optimale prestaties van de motor te waarborgen.

DOEL

Optimaliseren van het proces van de activiteiten van de moderne motor met het oog op betere prestaties, kracht en een lagere uitstoot.

+20-50%

Bij elk vehikel is er een grote marge tussen het ingestelde vermogen en het werkelijke vermogen van de motor. De fabrikant houdt deze marge bewust groot om bij nieuwe modellen met slechts enkele aanpassingen iets nieuws te kunnen bieden zonder een compleet nieuwe motor te moeten ontwerpen. Galingas vergroot het huidige vermogen van uw vehikel met keysoftwaremodificaties. Hiermee kunnen we de turbolader, brandstofinjectie, timing, koppelbegrenzer, etc aanpassen.

ECONOMIE

Een gemiddelde vermogenaanpassing verhoogt de kracht met 20 tot 30%. Een verhoging van meer dan 30 is in veel gevallen ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
Hoe bereikt u een lager brandstofverbruik? Na het chiptunen is het brandstofgebruik bij rijden in normale omstandigheden verlaagd met maximaal 15% ( gemiddeld 8-10%). U bereikt dit doel met een hoger en effectiever koppel.

IS HET DE MOEITE WAARD?

Het resultaat van een goede kwalitatieve chiptuning is extra vermogen en koppel. Hiermee bespaart u op het brandstofverbruik en heeft uw auto extra power wanneer deze het nodig heeft.

Na 25.000 tot 50.000 kilometer heeft u het standaard performance pakket terugbetaald door de besparing op uw brandstofverbruik.